Sisto er ikke udtaget til landsholdet

Pione Sisto er ikke udtaget til dette års landshold. Istedet skal han spille en afgørende rolle ved to EM-kvalifikationskampe på U-21-landsholdet.

180715Sisto.jpg

Da Åge Hareide onsdag offentliggjorde sin første trup som dansk landstræner, var det kun forhenværende spillere fra den midtjyske klub, FC Midtjylland, der var i truppen.  

Der er tale om  Erik Sviatchenko fra Celtic, Simon Kjær fra Fenerbache og Jonas Lössl der til daglig spiller i Guingamp.

Sammen med de resterende landsholdsspillere skal de den 24. marts møde Island i Herning, mens Skotland venter på udebane fem dage senere.

Pione Sisto er i stedet sammen med holdkammeraten, Patrick Banggaard, blevet udtaget til to EM-kvalifikationskampe på U21-landsholdet.

Det tyder dermed på, at Niels Frederiksen, der er træner for U-21-landsholdet i samarbejde med Åge Hareide har valgt at forstærke U-21 landsholdtruppen med den eftertragtede midtbanespiller, når de  skal spille de altafgørende  EM-kvalifikationskampe mod Luxembourg og Armenienden 25. og 29. marts.