Sisto efter storsejr: Har noget at revanchere

Pione Sisto føler, at han har noget at revanchere i FC Midtjylland, efter en skuffende sidste sæson i klubben.

Der har i efterhånden mange transfervinduer været spekulationer om Pione Sistos fremtid. Den driblestærke offensivspiller er dog stadig at finde i FC Midtjylland, og det er de glade for på den jyske hede.
    
Efter en lidt svær sidste sæson har han åbnet denne sæson på fornem vis. På den europæiske scene har han allerede scoret fire gange i fire kampe, og søndag åbnede han så målkontoen i Superligaen med to mål i 4-0-sejren over FC Nordsjælland.
    
- Jeg har det rigtig godt, og jeg kan fornemme, at jeg har overskud til at bygge på hele tiden, selv om vi har et tæt program, siger Sisto.
    
- Det er der, jeg gerne vil være, og jeg kan træne, træne, træne og lære nogle af de mangler, jeg har spillemæssigt. Jeg har noget at revanchere fra sidste sæson, og det er det, jeg forsøger at gøre.
    
- Jeg synes, jeg har haft en rigtig fin start på sæsonen. Jeg forsøger bare at udvikle mig, og det går rigtig fint. Der er meget, jeg skal lære, og det føler jeg, at jeg er i gang med, siger offensivspilleren.
    
Kom ind fra bænken
Pione Sisto startede på bænken i kampen mod FC Nordsjælland, men efter han ved stillingen 0-0 kom på banen, rykkede FCM for alvor. At han startede på bænken, var der dog ikke den store dramatik i.
    
- Vi har et tæt program, og vi har en bred trup. Det skal man udnytte, siger Sisto.
    
Den stærke start på sæsonen har igen fået de mange transferrygter om Sisto til at blomstre, men det tager han med ro.
    
- Jeg har oplevet det her en del gange, både med snak fra FC Midtjyllands side og i medierne. Jeg vil sige det sådan, at jeg har lært meget om, hvordan man forholder sig til det, siger Sisto.
    
- Jeg koncentrerer mig bare om at spille fodbold og så må vi se, hvad der sker.
    
Pione Sisto har kontrakt med FC Midtjylland frem til udgangen af 2018.
    
/ritzau/