Simon Kvamm lokker vennerne til Cold Hawaii

Simon Kvamm, Who Made Who og Nik og Jay er blot nogle af navnene, der optræder i Klitmøller og Hanstholm i september.

Når Cold Hawaii fra 19-25. september er vært for en afdeling af PWA World Cup, vil der for andet år i træk komme flere prominente musikere og underholde. Blandet andet optræder Nik og Jay og Who Made Who i forbindelse med arrangementet. Det er Simon Kvamm, der har inviteret de mange kunstnere til at komme og spille i Klitmøller og Hanstholm.

De spiller i Cold Hawaii i September

“Jeg er stolt over min nye hjemegn og vil gerne vise den frem. Så jeg er glad for, at så mange af mine venner og kolleger synes, Cold Hawaii lyder så spændende, at de har lyst til at komme og hænge ud og spille under helt andre omstændigheder, end de normalt oplever”, siger Simon Kvamm i en pressemedelse fra Rowdy Cold Hawaii.

Men det er ikke kun, imens PWA World Cup foregår, der er musik. Hele september måned vil der være koncerter med kendte navne i området. Morten Manaa fra Hanstholm Madbar, der er medarrangør på arrangementerne, er begejstret for udsigten til at kunstnerne kommer til Cold Hawaii.

“Det er en fornøjelse igen at samarbejde med NASA, KLF 66 og Friends Of Cold Hawaii om at skabe koncerter ved Vesterhavet. Vi håber, publikum har lyst til at komme og opleve, både det de kender, og det de endnu ikke kender, siger han.

Det er anden gang at Simon Kwamm, der flyttede til Klitmøller i 2015, er medarrangør på en række koncerter i forbindelse med PWA World Cup.

 

 

Frontfiguren i bandet Nephew er sammen med sin familie flyttet fra København til Klitmøller.