Silkeborgs tre pragtmål sænker Esbjerg

20-årige Robert Skov lavede to fremragende mål for Silkeborg i 3-0-sejren over Esbjerg i Superligaen.

Superligaklubben Silkeborg fortsætter sin gode stime.

Mandag aften vandt klubben 3-0 hjemme over bundholdet Esbjerg, og dermed hopper Silkeborg forbi AGF og AaB og op på Alka Superligaens niendeplads. Samtidig var det Silkeborgs fjerde kamp i træk uden nederlag.

Hjemmeholdets to første mål faldt begge før pausen, og der var tale om to pragtmål af henholdsvis Emil Scheel og Robert Skov.

I anden halvleg fordoblede Skov sin måltotal med endnu en flot scoring. Dermed gjorde han godt opmærksom på sig selv forud for sit kontraktudløb til sommer. Allerede fra årsskiftet kan han frit forhandle med andre klubber.

Esbjerg havde mulighed for at komme væk fra sidstepladsen, men missionen mislykkedes for vestjyderne, der ellers i lange perioder gav Silkeborg hård modstand.

Desværre for Esbjerg fik holdet en forfærdelig start på opgøret med et tidligt mål til Silkeborg efter fire minutter.

OL-spilleren Robert Skov modtog bolden til højre for målet få centimeter inde i straffesparksfeltet, og her udså han sig det lange hjørne som sin målskive.

Med et velplaceret indersidespark bragte han Silkeborg i front. Det var kantspillerens anden sæsonscoring.

Målet var en spand koldt vand i hovedet på Esbjerg, der ellers havde åbnet kampen med et mindre pres. Vestjyderne lod sig dog ikke slå ud af Silkeborgs fuldtræffer og fortsatte med at sidde på spillet.

Overtaget udmøntede sig ikke i chancer, og i stedet blev Esbjerg straffet ved at begå et unødvendigt frispark nær eget mål efter en halv time.

Midtbanespilleren Emil Scheel tog sig af frisparket på fremragende vis. Bolden blev sendt over muren og forbi Jonas Jensen i Esbjergs mål.

Esbjergs cheftræner, Colin Todd, prøvede fra begyndelsen af anden halvleg at ændre opgøret ved at sende den offensive back Ryan Johnson Laursen på banen.

Det lykkedes også for Todds tropper at få bolden i mål, men scoringen fik ikke lov til at stå på grund af offside.

I stedet afgjorde Robert Skov endegyldigt kampen i det 78. minut, da han fra kanten af feltet flugtede bolden i mål til 3-0.