Silkeborg ydmyger Herning-Ikast i HTH Ligaen

Silkeborg-Voel sendte håndboldkvinderne fra Herning-Ikast hjem med et nederlag i ligaen på ni mål.

Silkeborg-Voel vinder 35-26 over Herning-Ikast i HTH-ligaen

Silkeborg-Voels håndboldkvinder gav ikke ved dørene tirsdag aften i HTH Ligaen, da holdet hjemme tog imod Herning-Ikast.

Tværtimod så stormede hjemmeholdet afsted og slog DM-finalisterne med hele ni mål.

Sejren på 35-26 betød, at Silkeborg-Voel nåede op på andenpladsen i rækken med fire point, hvilket en lang række hold dog har skrabet sammen i de tre første kampe i sæsonen.

Mestrene fra Team Esbjerg topper med maksimumpoint efter tre kampe, mens Herning-Ikast efter sølvmedaljer i den seneste sæson også har fire point.

Allerede i pausen så det vanskeligt ud for gæsterne, som var bagud 11-16, og det blev ikke bedre i løbet af anden halvleg, hvor Silkeborg-Voel, der ikke nåede slutspillet, var for stærke.

Jane Schumacher scorede otte gange for Silkeborg-Voel, mens Sofie Bæk blev noteret for syv mål.

Hos gæsterne var Helene Fauske topscorer med sine ti mål.