Silkeborg-Voel vandt i Ringkøbing

Træner Jakob Andreasens hold vandt ude over Ringkøbing Håndbold og er nummer et i Boxer Dameligaen.

Silkeborg-Voel KFUM er - i hvert fald for en stund - tophold i Boxer Dameligaen i håndbold.

Onsdag aften vandt holdet 24-23 ude over Ringkøbing Håndbold, der ellers førte 13-12 ved pausen.

I begyndelsen af anden halvleg kom hjemmeholdet foran 15-12, men med seks scoringer på stribe fik Silkeborg-Voel vendt opgøret til egen fordel.

Det var dog uhyre tæt på, at træner Jakob Andreasens hold måtte nøjes med det ene point, for i kampens afsluttende sekunder havde hjemmeholdet et forsøg, der gik tæt forbi mål.

Freja Cohrt og Christina Wildbork scorede begge otte gange for det vindende hold, mens Cecilie Mørch Hansen lavede seks mål for Ringkøbing Håndbold.

Silkeborg-Voel har efter onsdagens sejr fem point efter tre kampe i Boxer Dameligaen.

Ringkøbing Håndbold, der trænes af den tidligere landsholdsspiller Lars Rasmussen, har et enkelt point for tre kampe.

SK Aarhus er eneste hold med maksimumpoint efter sejre i holdets to første kampe.