Silkeborg-Voel indkasserer første nederlag

Nykøbing Falster slog Silkeborg-Voel på udebane og tog sin femte sejr i træk i kvindernes håndboldliga.

Silkeborg-Voels Jane Schumacher afslutter under kvindehåndboldkampen mellem Silkeborg-Voel og Nykøbing Falster i JYSK Arena Silkeborg.

Fem sejre ud af lige så mange mulige. Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH) har fået en perfekt start på sæsonen i kvindernes HTH Ligaen i håndbold.

Fredag aften fortsatte holdet den fine stime med en udesejr på 27-26 over Silkeborg-Voel, og dermed har Nykøbing 10 point for fem kampe.

Det var samtidig Silkeborg-Voels første sæsonnederlag efter tre sejre og en uafgjort i de første runder.

Længe lignede det en sikker udesejr, men det endte alligevel nervepirrende i slutfasen.Hjemmeholdet fulgte med i de første ti minutter, men så satte Nykøbing sig på kampen og kunne gå til pause med en føring på 14-8.

Efter ti minutter i anden halvleg var føringen på fem mål, og man fornemmede ikke, at der ville komme spænding om udfaldet, men så fik Silkeborg-Voel en god periode og reducerede til 21-22 efter 50 minutter.

Det lod til at vække udeholdet, der satte et par hurtige scoringer ind, men Silkeborg kæmpede til det sidste og var tæt på at få afkast.

Holdet angreb i jagten på udligning to gange i de sidste 90 sekunder, men missede begge gange. Blandt andet syv sekunder før tid.

Dermed har Nykøbing, der blev danmarksmester i sæsonen 2016/17, fortsat maksimumpoint ligesom Odense, der har spillet fire kampe.

I fredagens anden kamp spillede Ringkøbing og Aarhus United 21-21. Hjemmeholdets Ida Lagerbon og gæsternes Celine Lundbye scorede begge ni gange. Aarhus ligger dermed på en fjerdeplads med syv point, mens Ringkøbing har samlet tre point sammen i fem kampe.