Silkeborg-Voel hiver sejr hjem

Silkeborg-Voel vandt fredag aften overraskende klart på hjemmebane over stjernerne fra FCM Håndbold.

Arkivfoto.
Arkivfoto.

FCM Håndbold var storfavorit ude mod Silkeborg-Voel, men endte overraskende med at tabe kampen med hele 21-27.

Allerede i første halvleg etablerede Silkeborg-holdet en føring på 14-10 ved pausen, og den blev bare større i anden halvleg.

Især Trine Troelsen, som tidligere har spillet for FCM Håndbold, imponerede og scorede 11 mål i kampen, hvilket gjorde backen til lokalopgørets topscorer.

Hos udeholdet scorede den danske landsholdsspiller Stine Jørgensen og den norske EM-guldvinder Veronica Kristiansen fem mål hver, men det var ikke nok til at ændre på resultatet.

FCM Håndbold er trods nederlaget fortsat tophold i den bedste kvindelige håndboldrække med 23 point efter 14 kampe.

Silkeborg-Voel på syvendepladsen

Med sejren har Silkeborg-Voel nu 15 point efter 14 kampe og bejler til en plads i slutspillet, hvor kun de seks bedste kommer med. Lige nu indtager Silkeborg-Voel syvendepladsen.

Senere fredag aften vandt Randers HK suverænt med 34-24 ude over Nykøbing Falster Håndbold.

I den kamp blev Randers-backen Camilla Dalby topscorer med ti mål, mens hjemmeholdets playmaker Kristina Kristiansen blev noteret for otte scoringer.

Randers har nu 16 point på fjerdepladsen, mens Nykøbing Falster har 15 på femtepladsen.

Team Tvis Holstebro indtager sjettepladsen med 15 point, men Team Tvis har spillet en kamp færre.