Silkeborg vinder friluftspris

Silkeborg vinder Friluftsrådets årlige pris og er Danmarks Friluftskommune 2017.

silkeborg_friluft.jpg

I foråret præsenterede Silkeborg Kommune ambitionen om, at den ville være Danmarks Outdoor Hovedstad, og nu kan kommunen bakke drømmen op med Friluftsrådets årlige pris, Danmarks Friluftskommune 2017, det skriver kommunen i en pressemeddelelse. 

- Silkeborg Kommune arbejder visionært og ambitiøst med friluftslivet. Der er ingen tvivl om, at friluftslivet er noget, kommunen vil, og der arbejdes hårdt for at gøre noget for det. Det samlede resultat af indsatsen er en lang række af friluftsprojekter, der kommer borgere og besøgende til gode, siger Thomas Bach, der er formand for juryen og medlem af Friluftsrådets bestyrelse.

Med prisen følger 250.000 kroner, som kommunen skal bruge på friluftsprojekter.

- Jeg er meget stolt over den hæder, vi får med titlen som Danmarks Friluftskommune. Det er en stor anerkendelse af vores ambition om at være hele Danmarks Outdoor Hovedstad og vores vision om at tænke 'friluftsliv hele livet' til gavn for både vores egne borgere og de mange danske og internationale gæster, som besøger vores kommune hvert år for at nyde og bruge vores fantastiske natur med bynære skove og søer, siger borgmester Steen Vindum i pressemeddelelsen.

2:07
Silkeborg vil være kendt som Danmarks outdoor hovedstad for at tiltrække flere turister.