Silkeborg ude af Superligaen: - Det er tungt

Esbjerg tog i går den sidste plads i Superligaen i næste sæson med en samlet sejr på 3-1 over Silkeborg.

Cheftræner Peter Sørensen efter gårdagens nederlag.
Cheftræner Peter Sørensen efter gårdagens nederlag.
Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix

Det gik ikke, som de havde havde håbet, da Silkeborg IF i går mødte Esbjerg på udebane.

Kampen endte 3-1 til Esbjerg, og dermed var Silkeborg ude af den bedste danske fodboldrække.

- Det har ikke været vores sæson i Superligaen desværre. Indimellem har været bundniveauet simpelthen været for lavt, og så har vi i andre kampe spillet rigtig flot fodbold, så vi siger æv, og nu skal vi op på hesten og så videre, siger Silkeborgs administrerende direktør, Kent Madsen og tilføjer:

- Nu spiller vi næstbedste række. Det har vi prøvet før, og hver gang har vi løst den opgave, det er at komme tilbage til Superligaen, og det kommer vi også til at gøre denne gang. Det nytter ikke noget at pive.

1:21
Hør Kent Madsen fortælle om sæsonen her.

Spiller Simon Jakobsen er ærgerlig over, at det skulle ende med en udgang af Alka Superligaen. Noget som han har prøvet før.

- Det er tungt lige nu, for sidste gang var vi nærmest rykket ned ved vinterpausen, så den kunne man se komme. Nu er det gået dårligt i foråret, men vi har trods alt hele tiden haft de her kampe, hvor vi vidste, vi kunne ændre på det. Til og med i dag, udtaler han.

Følelserne sad ude på tøjet, da Silkeborg i går røg ud af Superligaen.
Følelserne sad ude på tøjet, da Silkeborg i går røg ud af Superligaen.
Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix

Dårligt forår

Også cheftræner Peter Sørensen er ærgerlig over Silkeborgs dårlige forår.

- Vi ligger, som vi har redt. Også selvom vi var på stor afstand af de nederste tre, da vi gik ud af grundspillet, forklarer han.

- Vi har til tider skulle bruge for mange chancer til at score, og omvendt har modstanderne skulle bruge for få. Så er der det her slutspil, hvor jeg synes, vi har haft modvind, og hvor vi ikke har kunne stå distancen, slår han fast.

0:54
Simon Jakobsen udtrykker sin skuffelse og ser fremad.

Heller ikke Simon Jakobsen er tilfreds med den måde, som Silkeborg har spillet på sæsonen igennen.

- Det har været fra noget af det bedste spil i Superligaen til noget af det dårligste. Det har været alt for svingende i spilpræstationer. Det har selvfølgelig været for dårligt. Jeg synes, der er så meget talent og kvalitet i vores hold, at det er meget skuffende, at det er kommet hertil. Men det må vi så reparere på i pausen, siger han.