Silkeborg-træner: En forløsning

Silkeborg-træner Peter Sørensen beskriver den tiltrængte 1-0-sejr over AGF som noget helt specielt.

Peter Sørensen
Foto: Arkiv

Silkeborg IF hentede den første sejr i sæsonen i Alka Superligaen, da klubben lørdag på hjemmebane besejrede AGF 1-0.
   
Andreas Albers fik scoret med få minutter tilbage af opgøret, og den sene scoring giver sejren en helt speciel forløsning på flere måder, fortæller klubbens cheftræner.
   
- Det betyder selvfølgelig noget, at vi vinder en kamp i Alka Superligaen. Det betyder absolut også noget for vores fans. Kampen blev afgjort i slutminutterne, så på flere måder er det en forløsning, siger Peter Sørensen.

 

2:20
Peter Sørensen sætter ord på, hvordan det føles at vinde med Silkeborg i Superligaen for første gang siden 2013.

   
Kampen bølgede frem og tilbage, og der var store chancer i begge ender. Til sidst var det dog Silkeborg, som var skarpest, og derfor tog hjemmeholdet alle tre point.
   
- Der kan opstå mange chancer i løbet af en kamp. Nogle spiller man sig til, og andre opstår mere eller mindre tilfældigt. Så er det typisk, at dem, som er bedst til at udnytte disse muligheder, vinder kampen. Det var vi i dag, siger Peter Sørensen.
   
Målscoreren Andreas Albers startede på bænken, da Nicklas Helenius spillede fra start. Sidstnævnte har gjort det godt i Silkeborg, men han skal ikke begynde at slappe af, da Albers venter i kulissen.
   
- Jeg vil selvfølgelig gerne spille fra start. Jeg håber, at jeg kommer til at starte i fremtiden. Det er det, jeg spiller og træner for. Det er desværre ikke min beslutning, men jeg skal gøre mit for, at det kunne være mig, siger Albers.
   
 Silkeborg møder i næste runde Esbjerg på udebane.
   
/ritzau/