Silkeborg-træner afviser al snak om slutspil

Silkeborgs drømme om en placering i top-6 led et ordentligt knæk med nederlaget på hele 0-3 ude mod AaB.

peter sørensen
Foto: TV2 Østjylland

Det ser for alvor svært ud for Silkeborg IF, hvis holdet skal gøre sig forhåbninger om at slutte i den forjættede top-6, der giver adgang til Alka Superligaens mesterskabsslutspil.
    
Søndag tabte Silkeborg med 0-3 ude mod AaB. Men i Silkeborg-lejren er det heller ikke mulighederne for at ende i top-6, der fylder i hovederne ifølge cheftræner Peter Sørensen.

- Vi fokuserer ikke så meget på det slutspil. Det er vist mere i pressen, at det fylder en hel masse. Det kan godt være, at det er kedeligt, men som jeg har sagt hele tiden, så tager vi én kamp ad gangen, og det bliver vi ved med, siger Peter Sørensen.
    
Silkeborg-træneren kunne i første halvleg notere især én stor forskel på de to hold, hvor Silkeborg ellers også kom frem til en række gode muligheder.
    
- I første halvleg var det jo egentlig ganske lige, hvis man kigger på fordelingen af chancer, men AaB var så bare langt skarpere end os, pointerer Peter Sørensen.
    
- Nogle gange møder man et hold, der har skarpere afsluttere end en selv, og sådan var det desværre bare.
    
Han bliver bakket op af Silkeborgs anfører, Dennis Flinta.
    
 - AaB var bare virkelig kyniske. De gange, hvor vi ikke fik puttet den i kassen i første halvleg, rendte de ned og scorede lige bagefter, og det var da helt vildt frustrerende, siger Dennis Flinta.
    
Han kunne se AaB-angriber Jakub Sylvestr score tre gange i første halvleg, hvilket gjorde indtryk på Dennis Flinta.
    
- Nogle gange må man bare tage hatten af for en modspiller. Jeg ved ikke, om Jakub Sylvestr havde en specielt god dag, men han scorede i hvert fald på det hele, og sådan er det desværre bare en gang imellem, siger en ærgerlig Dennis Flinta.
    
- Det havde selvfølgelig hjulpet en del på vores top-6-muligheder, hvis vi havde vundet.
    
- Men nu må vi bare fokusere på de sidste kampe, hvor målet selvfølgelig er at hente så mange point som muligt. Og så må vi se, hvad det rækker til, siger han.
    
/ritzau/