Silkeborg taber ude til AGF

AGF vandt søndag 2-1 hjemme over Silkeborg på et sent mål af angriberen Martin Pusic.

Det lykkedes ikke Silkeborg at få point med hjem fra Aarhus, selvom opgøret var helt lige helt hen mod slutningen, hvor AGFs Martin Pusic scorede til 2-1.

På mål af Mustapha Bundu og et sent af slagsen af Martin Pusic slog AGF søndag aften Silkeborg med 2-1 i Superligaen.

Med sejren distancerer AGF søndagens modstander fra Silkeborg med hele syv point og er dermed et godt skridt tættere på at undgå nedrykning.

AGF var bedst i første halvleg og skabte de største chancer med et godt tryk på Silkeborg. Silkeborg kom flot ud til anden halvleg, men efter utallige chancer fik AGF i sidste ende sejren. Kampens første reelle chance tilfaldt AGF og Jens Stage. AGF's venstreback Casper Højer fandt med et skarpt indlæg Jens Stage, men Peter Friis Jensen reddede flot i Silkeborg-målet.

Første halvleg var præget af mange fejlafleveringer, som dog for en gangs skyld ikke kunne tilskrives banens tilstand. Trods de mange fejlafleveringer skulle AGF alligevel bringe sig i front inden pausen. Efter en flot kombination med Mustafa Amini sparkede en anden Mustapha, nemlig Bundu, AGF foran via overliggeren.

Hvad Peter Sørensen sagde til sine spillere i pausen skal være usagt, men Silkeborg-holdet kom helt anderledes ud til anden halvleg. Med flot spil og tro på tingene formåede Silkeborg at presse AGF i bund, og efter en lille times spil gav det pote for udeholdet.

AGF-keeper Aleksandar Jovanovic kunne ikke holde et indlæg fra venstresiden, og så kunne Mikkel Vendelbo let pande 1-1-udligningen ind.

Den resterende del af kampen jagtede AGF sejren, men både Tobias Sana og indskiftede Bror Blume manglede kvalitet i afslutningerne. Alligevel kunne Martin Pusic afgøre kampen til AGF's fordel kort før tid til stor forløsning for hjemmeholdet.

I næste spillerunde venter Helsingør på hjemmebane for AGF, mens Silkeborg krydser klinger med Hobro på udebane.