Silkeborg taber til Brøndby

Silkeborg tabte 3-1 til Brøndby efter stærk første halvleg af hjemmeholdet.

Silkeborg måtte se sig slået af topholdet efter en gedigen indsats i første halvleg.

Efter en stærk første halvleg måtte Silkeborg IFs tropper se sig slået af et stærkt Brøndby-mandskab på hjemmebanen Jysk Park i Silkeborg.

Det så ellers rigtig godt ud for de røde spillere de første 45 minutter.

Silkeborgs potente højreside med Jens Martin Gammelby og en sprudlende Robert Skov stod bag de fleste af de muligheder, som hjemmeholdet kom frem til mod en famlende Brøndby-defensiv.

Frederik Rønnow i Brøndbys mål var på hårdt arbejde, men tog dog det, der kom i den første halve time.

Men det var en stakket frist, og ti minutter før pausen kom Silkeborg på 1-0, da Davit Skhirtladze efter et hjørnespark udækket kunne heade hjemmeholdet i front.

Silkeborg fortsatte dominansen, og var flere gange tæt på 2-0, men kort før pausen udlignede Teemu Pukki ud af det blå til pausestillingen 1-1.

Anden halvleg ændrede kampen

Det momentum, som gæsterne kunne tage med sig i omklædningsrummet, fortsatte i anden halvleg.

Brøndby kom som skudt ud af en kanon ud til anden halvleg og kom foran, da Kamil Wilczek på grænsen af offside uden at være det bragte Brøndby på 2-1.

Silkeborg var i tovene, og havde klare afstemningsproblemer, hvilket Brøndby var tæt på at udnytte yderligere. Men som anden halvleg skred frem, forsøgte Silkeborg at komme tilbage i kampen.

Men gæsterne var meget bedre opmærksom på hjemmeholdets farlige højreside, og Brøndby var langt mere farlige på omstillinger, end Silkeborg var, selv om hjemmeholdets pres blev mere intenst mod slutningen.

I stedet lukkede Brøndby på et kontraangreb til 3-1 med kampens sidste spark.

Med sejren fastholder Brøndby sin føring i toppen af ligaen, mens Silkeborg er nummer 13.