Silkeborg-spillere ignorerer træners voldssag

Det er kun medierne, som synes, at Peter Sørensens voldssag er interessant, siger Silkeborgs Dennis Flinta.

Peter Sørensen har hele tiden erklæret sig uskyldig i anklagerne om hustruvold, og det gjorde han igen efter mandagens kamp mod Esbjerg.
Peter Sørensen har hele tiden erklæret sig uskyldig i anklagerne om hustruvold, og det gjorde han igen efter mandagens kamp mod Esbjerg.
Foto: Bo Amstrup - Scanpix

I løbet af landskampspausen blev Silkeborgs spillere orienteret om, at cheftræner Peter Sørensen er blevet sigtet for hustruvold.

Mandag skulle klubben i aktion for første gang, siden sagen så offentlighedens lys, og det resulterede i en sikker 3-0-sejr over Esbjerg.

Forsvarsspilleren Dennis Flinta er glad for, at holdet med en sejr kan være med til at fjerne fokus fra sagen, som ifølge Flinta ikke har betydning for spillertruppen.

- Sejren betyder, at vi ikke skal høre fra alle mulige medier, at sagen har givet en negativ betydning for holdet. Det er kun jer, der mener, den er interessant, siger forsvarsspilleren til TV3 Sport.

Samme opfattelse er Emil Scheel, der mandag scorede Silkeborgs 2-0-mål, af.

- Det ærlige svar er, at vi slet ikke tænker over det. Man kan ikke mærke det på Peter, og man kan ikke mærke det på os spillere, siger Scheel til tv-stationen. 

Cheftræneren har hele tiden erklæret sig uskyldig i anklagerne, og det gjorde han igen efter mandagens kamp.

I samme forbindelse tilføjede han, at han heller ikke kunne mærke, at sagen påvirkede hans job i superligaklubben.

- Jeg synes, jeg har passet mit job udmærket, siger Peter Sørensen til TV3 Sport.

/ritzau/