Silkeborg sikrer tredje sejr på stribe

Silkeborg IF har efter en sløj sæsonstart fået fat i 1. division og er nu kravlet op på en femteplads.

Cheftræner for Silkeborg IF, Michael Hansen. Arkivbillede.

Silkeborg IF sikrede sig søndag eftermiddag en 3-1 sejr hjemme over Nykøbing FC. Ifølge Silkeborg IF’s hjemmeside var det især en god anden halvleg, der betød, at Silkeborg kunne føje tre point til samlingen.

Første halvleg bød på to straffespark. Efter et lille kvarter fik Magnus Mattsson fremtvunget det første til hjemmeholdet. Og Ronnie Schwartz var sikker fra 11-meter pletten. Silkeborg havde dårligt nok jublet færdigt, før Nykøbing FC udlignede på et straffespark. 1-1 ved pausen.

Anden halvleg var kun fem minutter gammel, da Stephan Pedersen med en soloaktion bragte hjemmeholdet i spidsen. Og i det 68. minut slog indskiftede Jeppe Okkels sejren fast.

Silkeborgs cheftræner, Michael Hansen, var naturligvis en glad mand – også fordi Silkeborg stille og roligt kryber opad i tabellen og nu er på en femteplads.

- Det var en kamp, der længe ligger på vippen, så det var dejligt med sejren. Vi spiller en fin anden halvleg i forhold til attitude og indstilling. Der var hjerte og indsats bag tingene. Ikke at der ikke var det før pausen, der hang vi bare ikke rigtigt sammen, sagde Michael Hansen bagefter til Silkeborg IF’s egen hjemmeside.