Silkeborg sikrer sikker sejr

Silkeborg vandt sikkert med 2-0 hjemme over Randers FC, som satte klubrekord med syv nederlag i træk

Silkeborg IF

Silkeborg forværrede krisen i Randers FC og slog dermed flot tilbage efter en skidt periode med to klare nederlag på 0-3 og 0-5 i henholdsvis Alka Superligaen og DBU Pokalen.

Randers, der inden kampen ikke havde scoret i de sidste fem spillerunder, var ellers klart bedst i kampens indledning og truede i flere omgange hjemmeholdets mål.

Efter 10 minutter brændte det for alvor på, da Randers' angriber Marvin Pourié blev spillet fri midt for mål.

Til lyden af højlydte buhråb fra hjemmeholdets tilskuere fik den tidligere Silkeborgspiller sparket mod mål, men ramte Silkeborgs Dennis Flinta, der klogt havde placeret sig på målstregen.

I stedet blev det 1-0 til Silkeborg efter 20 minutter. På et frispark fra Robert Skov kom angriberen Andreas Albers først ind i sin duel og kunne til stor jubel dirigere bolden i mål.

Og der skulle kun gå yderligere fem minutter, før bolden igen lå i nettet bag Randers' målmand Hannes Halldorsson. Endnu en gang var det den normale reserve Andreas Albers, der var på plads.

Efter flot opspil fra Silkeborgs Gustav Dahl, vandt Albers igen sin direkte duel og kunne flot sende bolden ind i målets modsatte side til stillingen 2-0 efter 25 minutter.

Anden halvleg kunne på ingen måde leve op til den første og blev en umådelig chancefattig affære.

Silkeborgs hjemmebanedebutant, Rubio Rubin, kom tættest på efter 84 minutter, da han fik bolden serveret en meter fra målstregen. Randers' Mads Fenger nåede dog på tværs og fik clearet bolden.

Med sejren på 2-0 udbygger Silkeborg sin imponerende stime på hjemmebane, hvor holdet har ikke tabt i ni kampe. Randers satte derimod negativ klubrekord med sit syvende nederlag i træk.

Silkeborg rykker med sejren op på Superligaens ottendeplads, mens Randers falder til syvendepladsen.