Silkeborg rykker mod toppen med sejr i Fredericia

Silkeborg vandt med 2-0 over Fredericia og blander sig nu i oprykningskampen i 1. division.

Dennis Flinta scorede to gange for Silkeborg, der søndag vandt 2-0 i den svære udekamp over Frederica. Meget stod på spil for de to mandskaber, som begge havde chancen for at hægte sig på topholdene i Nordicbet Ligaen med en sejr.

Gæsterne fra Silkeborg bragte sig foran 10 minutter før pausen ved Flinta, der selv udbyggede føringen midtvejs i anden halvleg. Silkeborg har nu vundet de seneste tre kampe, mens det er gået stik modsat for Fredericia, der er gået helt i stå i de seneste tre opgør. Den gode stime betyder, at Jesper Sørensens Silkeborg-mandskab nu har kontakt til AC Horsens på andenpladsen. Horsens er fem point foran Silkeborg, der dog mangler at spille en udskudt kamp mod bundholdet Marienlyst. Dermed er der lagt op til en spændende dyst om oprykning til Superligaen, når den næstbedste fodboldrække genoptages til marts.

Nøjagtigt som Silkeborg mangler Hobros tophold også at møde Marienlyst i en udskudt kamp, før efterårssæsonen er færdigspillet.