Silkeborg: Ny borgmester slår i bordet

Kupplaner i Silkeborg er kommet frem i lyset. Nu forsøger den kommende borgmester at få styr på tropperne.

Efter flere uger med historier i medierne om kupplaner i Silkeborg, har kommunens kommende borgmester, Steen Vindum (V), i dag været på overarbejde. Han har taget kontakt til de to partifæller, der har holdt møder med den tidligere borgmester, Hanne Bæk Olsen.

Mere ro i maven i dag

- Jge har mere ro i maven i dag, end jeg har haft på det seneste, siger han efter rundturen, til TV-MIDTVEST og fortsætter:

- Jeg synes, der tegner sig et billede af, at den der dokumentation, som socialdemokraterne har lagt frem for at  nu er der et flertal, der vil pege på Hanne (Tidligere borgmester, Hanne Bæk Olsen, Soc.dem., red.), den har jeg svært ved at finde. Der er i hvert fald ikke nogen af mine, der siger, at de vil pege på Hanne.

Deltog kun i eet møde med Hanne Bæk Olsen

En af de to partifæller, som Steen Vindum i dag har besøgt for at få en forklaring på møderne med Hanne Bæk Olsen, er Peter Nye-gaard Jensen. Han erkender, at han har været til et møde med Hanne Bæk Olsen, men afviser at have peget på hende, fremfor Steen Vindum.

- Jeg kunne godt fornemme under det ene møde, jeg var til med Hanne, at det bar i en vis retning, og derfor har jeg også kun deltaget i det ene møde, forklarer han i dag til TV-MIDTVEST.

En anden løsning på mærkesager

Om hvorfor, han overhovedet tog med til mødet siger han:

- Det var fordi, jeg var blevet kontaktet om at der muligvis var en anden løsning på Nordskovvejen og torveparkeringen, end den, man har tænkt sig at vælge og som jeg er gået til valg på at være imod. Og det var jeg naturligvis interesseret i at høre nærmere om.

Efter at have fået talt sagen ud med den kommende borgmester har Peter Nye-gaard Jensen lagt dokumentation og forklaring på nettet med sin version af balladen i Silkeborg.

- Nu håber jeg at julefreden sænker sig over Matador her, det har været nogle rigtig trælse uger, siger Peter Nye-gaard Jensen.

De to øvrige deltagere i møderne med Hanne Bæk Olsen var venstres Teresa Jørgensen og Leif Lund fra Dansk Folkeparti.

Se hele interviewet med Peter Nye-gaard Jensen:

peternyegaardjensen