Silkeborg nærmere Superliga-redning efter 0-0 i Viborg

Silkeborg kom et skridt nærmere overlevelse i Alka Superligaen efter et målløst lokalopgør i Viborg.

Viborg VFF

Silkeborg tog et vigtigt skridt i bestræbelserne på at blive oppe i Alka Superligaen, da holdet på udebane spillede 0-0 mod Viborg i Pulje 2 i kvalifikationsspillet.

Hjemmeholdet fra Viborg pressede hårdt på i store dele af kampen, men manglede skarpheden til at kunne passere den velspillende Thomas Nørgaard i Silkeborgs mål.

Pointdelingen betyder, at Silkeborg konsoliderer sig i top-2 i Pulje 2, seks point foran naboerne fra Viborg.

På Energi Viborg Arena var det hjemmeholdet, der kom bedst fra start.

Både Søren Frederiksen og Jeppe Curth havde store chancer for at give Viborg føringen i kampens indledning, men det gav ikke udbytte på måltavlen.

Silkeborg kom langsomt lidt bedre med i opgøret, men det var Viborg, der sluttede halvlegen bedst af.

Alexander Jakobsen var uhyre tæt på at give hjemmeholdet en pauseføring, men Thomas Nørgaard reddede flot i Silkeborgs mål, og første halvleg sluttede uden mål.

Viborg-dominansen gentog sig fra starten af anden halvleg, men hjemmeholdet manglede kvalitet i de situationer, der for alvor kunne gøre ondt på gæsterne.

Silkeborg viste primært farlighed i forbindelse med kontrastød, men der var meget langt mellem snapsene hos gæsterne efter pausen.

Mod kampens afslutning blev hjemmeholdets spillemæssige dominans mere udtalt, men alle gode intentioner til trods måtte Johnny Mølbys mandskab gå målløse fra banen.

De to hold mødes igen fredag den 21. april på i Silkeborg i et opgør, hvor Silkeborg med en sejr kan sikre sig overlevelse i Alka Superligaen.

2:02
Viborg havde hårdt brug for de 3 point, men på trods af flere gode chaner måtte de nøjes med uafgjort hjemme mod Silkeborg.