Silkeborg-kunstgræs møder utilfredshed

Når Silkeborg i næste sæson flytter til sin nye hjemmebane, Jysk Park, så skifter de samtidig græsplænen ud med kunststof. Det møder utilfredshed hos superligaens anførere.

070813_Silkeborg_IF.jpg
Foto: arkivfoto

Når Silkeborg i den nye sæson skifter deres nuværende hjemmebane ud med den nybyggede Jysk Arena, så skal der også spilles på et nyt underlag. Jysk Arena har nemlig kunstgræs som underlag, og det møder utilfredshed blandt Superligaens anførere.

Spillerforeningen har lavet en rundspørge blandt Superligaens anførere. 8 ud af 13 adspurgte er ”utilfredse” med klubbens valg af kunstgræs. De andre erklærer sig ligeglade. Ingen er tilfredse.

- Jeg synes, den (nuværende græsbane i Silkeborg, red.) var rigtig god. Særligt i forhold til, at det var den 1. december. Det var imponerende. Derfor synes jeg, det er en skam, hvis man skal til at spille på plastik i stedet for på en fantastisk græsbane, siger FC Midtjyllands Jakob Poulsen til spillerforeningen.dk

Også SønderjyskE’s anfører, Pierre Kanstrup er utilfreds med græsbanernes indtog.

- Erfaringer fra vores egen viser, at de ældre spillere har sværere ved at spille på kunstgræs, fordi de hurtigere får ondt i knæ og led, siger Pierre Kanstrup til spillerforeningen.dk