Silkeborg IF ramt af uheldsbølge

Flere uheld har ramt superligaklubben Silkeborg IF denne uge. Senest har klubbens førstemålmand brækket fingeren.

070813_Silkeborg_IF.jpg
Foto: arkivfoto

Silkeborg IF har ikke haft heldet med sig denne uge. Først på ugen blevet det slået fast, at profilen Robert Skov er ude i mindst et par uger på grund af en lårskade. Men én ulykke kommer sjældent alene - heller ikke for Silkeborg IF. Nu har superligaklubbens førstemålmand, Thomas Nørgaard, brækket sin ene lillefinger, og skal holde sig i ro i mindst tre uger. Det skriver Midtjyllands Avis.

-Vi har landskampspause inden så længe, så forhåbentlig er det et par kampe mindre, jeg går glip af. Under alle omstændigheder er det mega ærgerligt, siger Thomas Nørgaard til Midtjyllands Avis.

Ny mand i målet
Thomas Nørgaards uheld betyder, at der nu bliver plads til nye og uprøvede kræfter i Silkeborg-målet. Fordi andenmålmanden, Kristian Fæste også er skadet, bliver det i stedet debutanten, Jens Rinke, der skal forsøge at holde målet rent. Han må siges at være ny i klubben – Rinke blev så sent som i sidste uge hentet til Silkeborg, netop fordi klubben ønskede at gardere sig mod skader. Og det kommer nu i særdeleshed klubben til gode.