Silkeborg IF holder liv i oprykningsdrømme

Silkeborg IF sikrede sig søndag et godt tag i den sidste af oprykningspladserne med en sejr på 3-0 over Næstved.

Silkeborg kom godt fra start med en scoring i første minut af den tidligere AGF'er Davit Skhirtladze, og efter lidt mere end en halv time udbyggede Andreas Albers føringen til 2-0.

20 minutter inde i anden halvleg var Albers så på spil igen med scoringen til slutresultatet 3-0.

Med sejren er Silkeborg oppe på 48 point med fem point ned til Vejle Boldklub på fjerdepladsen.

I den sidste kamp søndag blev det også uafgjort 1-1 mellem HB Køge og Skive, mens Vendsyssel blev tildelt en 3-0-skrivebordssejr over konkursramte FC Vestsjælland.

SIF spiller igen allerede på torsdag, hvor det gælder en udekamp i Hjørring mod Vendsyssel med kampstart kl. 18.00. Næste hjemmekamp er mod HB Køge søndag den 8. maj kl. 13.45.