Silkeborg IF forstærker sig

25-årige Nicolaj Agger skifter fra Vejle til SIF, hvor han kommer på en tre-årig kontrakt. Dermed har SIF sikret sig en kompetent angrebsgardering. (Foto: Vejle Boldklub)

Nicolaj-Agger.jpg

Silkeborg IF har længe søgt en gardering for topscorer Morten Beck. Det er nu lykkedes, oplyser den kommende superligaklub i en pressemeddelelse.

I Vejle har Silkeborg IF købt 25-årige Nicolaj Agger fri af kontrakten, og angriberen, der oprindeligt er fra Brøndby, har lavet en tre-årig aftale med Silkeborg. Nicolaj Agger indleder sit ophold i SIF allerede søndag, hvor cheftræner Jesper Sørensen har samlet sin trup for første gang efter en kort sommerferie.

Brøndby, Sverige, Vejle

Nicolaj Agger har siden 2012 været på kontrakt i Vejle, hvor han er noteret for 19 mål i 60 kampe. Han indledte karrieren i Brøndby og har i perioden fra 2009 til 2012 været udlejet til både SønderjyskE og svenske Djurgården.

- Jeg ser skiftet til SIF som en meget spændende mulighed for mig. Jeg har jo kunnet følge klubben tæt i den seneste sæson, og jeg har set, hvordan holdet har arbejdet hen imod målet om oprykning. SIF står for god fodbold og har en spændende filosofi, som holdet arbejder stenhårdt med. Det er ganske enkelt et spændende set-up, som jeg glæder mig til at blive en del af, siger Nicolaj Agger, der ser skiftet fra Vejle til SIF som et trin opad i karrieren.