Silkeborg henter ny angriber

Shkodran Maholli er blevet præsenteret som ny angriber i Silkeborg IF.

shkodran_maholli.jpg
Foto: Pressefoto

Silkeborg IF har længe været på jagt efter en ny angriber, men den jagt kan de nu indstille kort før sæsonstart. 25-årige Shkodran Maholli er blevet præsenteret på en to-årig kontrakt.

Det skriver Silkeborg IF i en pressemeddelelse.

Silkeborg har købt svenskeren, som har kosovo-albanske rødder, i Allsvenskan-klubben Sirius.

- Vores jagt på en angriber bragte os til Sverige, hvor vi gennem gode kontakter blev gjort opmærksom på Shkodran Maholli. En fysisk stærk angriber, der både er god i hovedspillet og har et godt spark med venstrebenet. I sine kampe for IK Sirius har han vist, at han både har næse for selv at opsøge chancerne og også sætte sine holdkammerater op til afslutninger. Jeg glæder mig til at se Shkodran i SIF’s røde trøje, siger SIF-manager Peter Sørensen i en pressemeddelelse.

Angriberen voksede op som en del af Halmstads akademi, og han nåede også at debutere for klubben som seniorspiller. Inden han skiftede til Sirius for et år siden, var han kortvarigt forbi BK Häcken – dermed bliver Silkebog hans første klub udenfor Sverige.

- Jeg er rigtig glad. Jeg glæder mig til at være med på rejsen tilbage mod Superligaen, fortæller den 25-årige svensker, som har været imponeret af forholdene i Silkeborg, siger Maholli.

- Det er en rigtig professionel klub med gode faciliteter. Stadionet ser næsten magisk ud, så det glæder jeg mig til at prøve.

Sidste sæson scorede Maholli seks mål i 26 kampe.