Silkeborg går fra FCK-kamp med oprejst pande

Silkeborg tabte 0-2 til FC København, men træner Peter Sørensen går fra kampen med oprejst pande.

070813_Silkeborg_IF.jpg
Foto: arkivfoto

Silkeborg er efter en skidt start på Alka Superligaen kommet godt i gang på det seneste. Inden lørdagens udekamp mod FC København, var oprykkerne ubesejret i fem kampe på stribe.
    
FC København brød dog den stime, da holdet komfortabelt vandt 2-0, men Silkeborg-træner Peter Sørensen kunne alligevel tage positive momenter med fra kampen.
    
- Kampen i sin helhed var godkendt, selvom vi tabte. Især anden halvleg, synes jeg, var okay. FC København fik lidt for gode muligheder for at være overlegen i første halvleg, siger Peter Sørensen.
    
- Vi sad lidt for langt fra dem, vi var lidt for langsomme, og de vandt lidt for let duellerne. Det sagde jeg også i pausen, at vi skulle få rettet op på, og jeg synes, vi rejste os i anden halvleg, så vi kan gå herfra med hovedet oppe.
    
- Vi tabte til et hold, der var klart bedre end os, og som er klart bedre end de fleste i Danmark, siger Sørensen.
    
FC Københavns første mål blev sparket væk meget tæt på stregen. TV-grafik viste efterfølgende, at bolden var inde, men Peter Sørensen så gerne teknologi på stadion som øjeblikkeligt kan bekræfte, om en bold er inde eller ej.
    
- Jeg synes ikke, der er nogen god grund til, at man ikke gør, som man kan i England. Det forstår jeg ikke, siger Peter Sørensen.
    
Silkeborg havde kort før pausen muligheden for at reducere, da Robert Skov fik en chance med nærmest frit mål. Men han skød lige på målmand Stephan Andersen, der kom stormende tilbage fra siden.
    
- Jeg er skuffet over, at jeg ikke scorede. Jeg prøvede at kontrollere min afslutning, men ramte bolden lidt for langt ude på spidsen af min fod, og så gik den ikke ind, siger Robert Skov.
    
- Når man møder FC København, skal man være effektiv, når man får chancen, og det var vi ikke.