Silkeborg forlænger med lovende ghaneser

Nøglespilleren Ibrahim Moro har underskrevet en kontraktforlængelse gældende frem til 2020.

Superligaklubben Silkeborg IF har forlænget kontrakten med den ghanesiske midtbanespiller Ibrahim Moro med to år, så den nu løber frem til sommeren 2020.
    
Det oplyser klubben torsdag.
    
22-årige Moro får betegnelsen "nøglespiller" af klubben, som hentede ham i august i år.
    
Når Silkeborg fredag aften møder AGF, spiller Ibrahim Moro sin blot tiende kamp for klubben, men det korte forløb har altså været nok til at begrunde en forlængelse.
    
- Vi undersøgte tingene grundigt, inden vi hentede Moro, og det, der på forhånd virkede til at være det rigtige, viste sig nærmest fra første kamp også at være det.
    
- Vi har besluttet at forlænge aftalen, fordi Moro er en god spiller, der passer godt ind på vores hold. Ja, han er så god, at han også er interessant for andre.
    
- Og så giver det Moro tryghed. Nu kan han få sin familie til Danmark og fremadrettet rette endnu mere fokus på det, han er bedst til: At spille fodbold, siger Silkeborgs cheftræner, Peter Sørensen, i en pressemeddelelse.
    
Ibrahim Moro understreger også selv tryghedens betydning.
    
- Her føler jeg mig som en del af en stor familie, og det gør mig glad. Jeg føler mig godt tilpas, og nu vil jeg bare fokusere på fodbold. Det giver kontraktforlængelsen mig ro til, siger Moro.
    
For nylig har også Jens Martin Gammelby og Simon Jakobsen forlænget deres kontrakter med klubben.
    
Efter 15 superligakampe i sæsonen ligger Silkeborg på 11.-pladsen i landets bedste fodboldrække med 15 point på kontoen.