Silkeborg finder vindermelodien og aner toppen

Silkeborg blander sig i toppen af 1. division efter 2-1-sejr ude over HB Køge på to mål af Ronnie Schwartz.

Ronnie Schwarz, der også går under navnet "plaffeministeren" scorede to mål i søndagens kamp mod KB Køge.

Silkeborg spillede sig søndag tæt på toppen i 1. division, da holdet på udebane slog HB Køge 2-1.

Dermed nåede Silkeborg op på 22 point på tredjepladsen, og klubben fik hurtigt vasket det seneste nederlag til Lyngby væk.

Med de tre point befinder Silkeborg sig lige under netop HB Køge, der har 23 point, mens Viborg for en kamp færre topper med 25 point.

Det var ellers hjemmeholdet, der i Herfølge kom bedst i gang med opgøret.

Ricki Olsen og Lee Rochester stod for oplægget, inden Liam Jordan efter blot seks minutter trykkede af, og bolden gik i mål via Simon Jakobsen fra Silkeborg til 1-0.

Silkeborg var hurtig til at udligne til 1-1, da Ronnie Schwartz udnyttede et straffespark efter ni minutter.

I det 36. minut var Ronnie Schwartz så på pletten igen med sin anden scoring i opgøret, da han blot skulle sætte foden på et hårdt indlæg fra højre side.

Dermed var gæsterne foran 2-1, og det lykkedes at holde føringen trods et hårdt pres fra hjemmeholdet i anden halvleg.

I Hvidovre var der målfest, da hjemmeholdet besejrede Thisted 5-1. De tre point placerer Hvidovre på tiendepladsen med 13 point, mens Thisted på syvendepladsen har 17 point.

FC Helsingør tabte hjemme 1-2 til Nykøbing FC