Sigtelse frafaldet i voldtægtssag

Sigtelsen er nu frafaldet i en sag om en 22-årig mand fra Thyholm, som blev varetægtsfængslet for voldtægt af sin elskerinde.

Haandjern-paa-Politi2.jpg

Sigtelsen mod en 22-årig mand fra Thyholm, som var anklaget for voldtægt af sin 25-årige elskerinde, er nu frafaldet. Det oplyser anklager i sagen Linette Lysgaard.

-  Han har forklaret, at de før har haft sex og efter hans opfattelse, var der ikke noget anderledes denne gang. Vi har ikke kunne føre bevis for, at han havde fortsæt til at voldtage hende, siger hun.

Kvinden havde ved anmeldelsen skader på kroppen, som i første omgang blev vurderet til at bestyrke mistanken om voldtægt. Men det er der altså ikke fundet bevis for.

- Hun mente, hun havde sagt fra, og at han gik over hendes grænser. Det er ikke et spørgsmål om, at vi ikke tror på hende, men strenge krav i de her straffesager gør, at vi ikke kan rejse tiltale, siger Linette Lysgaard.

Den 22-årige mand har hele tiden nægtet sig skyldig i voldtægt, og det har han altså nu fået rettens ord på.

- Han har været overrasket både over at være arresteret og sigtet. Jeg mener ikke, at der er grundlag for at dømme ham, siger forsvarer Karsten Hjorth Larsen.