SIF-træner vil udnytte Lyngby-kendskab i oprykkerbrag

Peter Sørensen føler, han har godt styr på Lyngby før fredagens superligakamp mellem de to oprykkerhold.

070813_Silkeborg_IF.jpg
Foto: arkivfoto

I sidste sæson duellerede klubberne i 1. division, men fredag står der Alka Superligaen på forsiden af kampprogrammet, når Silkeborg tager imod Lyngby i fjerde spillerunde.
    
Silkeborg har blot hentet et enkelt point før mødet med medoprykkerne. Men i foråret besejrede Peter Sørensens tropper de kongeblå i den næstbedste række, og cheftræneren håber nu på en gentagelse.
    
- Vi kender vel i virkeligheden alle hold relativt godt, men det er da rigtigt, at det er et af de hold, vi har mødt for nylig, selv om de er blevet forstærket en hel del rundt omkring siden sidst.
    
- Vi føler os opdaterede på, hvad Lyngby er rigtig gode til, hvad vi skal passe på, og hvor vi kan se, der er muligheder for os, siger han.
    
Peter Sørensen har stor respekt for Lyngby, men er også klar over, hvor de kan angribes.
    
- Det bliver spændende. Jeg synes, Lyngby er kommet godt i gang. De har fået nogle nye spillere ind, og det ser velfungerende ud. Det bliver en svær opgave, men jeg er alligevel optimistisk.
    
- De har farlige spillere oppe foran, gennembrudshidsige backs, en rutineret midtbane og en god målmand. De er generelt godt besat. Men vi synes, der er områder på banen, hvor vi kan få vores forcer og kompetencer iscenesat.
    
Silkeborg har ikke vundet en hjemmekamp i Superligaen i mere end tre år, men det er ikke noget, træneren går og grubler over i det daglige.
    
- Jeg er ikke så optaget af statistikken. Vi gør, hvad vi kan for at vinde hver gang, både ude og hjemme. Vi er selvfølgelig helt vildt opsatte på at vinde i morgen, som vi er hver gang. Man bliver ikke mindre sulten af, at det er et stykke tid siden, vi har vundet, siger Peter Sørensen.
    
Sidst Silkeborg vandt på hjemmebane i Superligaen var i april 2013 mod AGF. Dengang stod Peter Sørensen i spidsen for aarhusianerne.
    
/ritzau/