SIF-direktør: Oprykning giver arbejdsro

Efter gårsdagens oprykning til Superligaen var det lettet direktør, der gjorde status og kiggede frem mod næste sæsons udfordringer.

Kent Madsen

Silkeborg IF sikrede sig i går oprykning til Superligaen i næstsidste spillerunde, da holdet på udebane slog AC Horsens med 1-3. Dermed fjernede Peter Sørensens mandskab den sidste tvivl, der har måttet være i forhold til kampen om den sidste oprykningsplads. Derfor var det en lettet direktør, der efterfølgende gjorde status på sæsonen.

- Jeg er rigtig glad – det bobler indeni. Jeg er utrolig glad for, at den kæmpestore oprygkningssatsning, vi har lavet i denne sæson, er lykkedes. Så i forhold til hvor glad jeg er på en skala fra 1-10, ligger vi et sted på omkring 11, siger Kent Madsen, administrerende direktør i Silkeborg, Kent Madsen.

Med oprykningen venter nye udfordringer i Superligaen, men set ud fra et ledelsesmæssigt perspektiv, får det ikke Silkeborg IF til at ryste i bukserne. Tværtimod.

- Oprykningen giver arbejdsro. Nu kan vi fortsætte det arbejde, vi er i gang med. Derfor kan vi styrke vores projekt fremfor at svække det, siger Kent Madsen og fortsætter:

- Jeg har været med til flere oprykninger, og jeg har sagt hver gang, at jeg håber, det bliver den sidste. Nu håber jeg meget på, at den her nye Superligastruktur med 14 hold kan gøre det lettere for en klub som vores at klare sig i rækken.

Silkeborg møder Vejle BK på lørdag i sæsonens sidste runde af 1. division.