Sidste udkald til posten som borgmesterkandidat

Venstre i Ringkøbing-Skjern Kommune søger ny spidskandidat til kommunalvalget 2017. Sidste udkald er torsdag ved midnat.

Når der er kommunalvalg i november 2017, er det en ny spidskandidat, man kan se for Venstre i Ringkøbing-Skjern Kommune. 

Den nuværende borgmester, Iver Enevoldsen, har meddelt Venstres Kommuneforening, at han ikke ønsker at genopstille som partiets spidskandidat.

Derfor har venstremedlemmerne haft mulighed for at melde sig til at blive den nye spidskandidat. Torsdag aften klokken 00:00 er der deadline for tilmelding. Indtil videre er der modtaget fem tilmeldinger. 

- Det kan være, der kommer flere, men jeg vil se det, inden jeg tror det. Man skal aldrig sige aldrig, siger kommuneforeningens formand Jens Nicolai Vejlgaard. 

Man skal aldrig sige aldrig.

600-800 medlemmer 

1. februar 2016 er der opstillingsmøde i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Her forventer Jens Nikolai Vejlgaard at se 600-800 medlemmer. 

Til mødet skal den nye spidskandidat findes. Kandidaterne bliver stemt ud en efter en, indtil de til sidst står med en kandidat, der har over 50 procent af stemmerne. 

 

De fem kandidater
Jesper Lærke
Hans Østergaard
Kristian Ahle
Lennart Qvist
Bent Brodersen