Sidste udkald

Studievejlederne har haft travlt i dag. Imorgen skal ansøgningerne på kvote 2 til de videregående uddannelser være afleveret.

140311studievalg.jpg

Telefonerne og maillisten glødede i dag hos Studievalg Midt- og Vestjylland i Herning. I dag var nemlig allersidste frist for kvote 2 ansøgere for at sende ansøgningsmateriale.

Studievalg har haft rigtig travlt de seneste to uger med at hjælpe folk med at vælge uddannelse og udfylde ansøgningsskemaer, men også her på falderebet var der bud efter rådgivningen.

Mange spørgsmål

- Jeg har også talt med en i dag som var i tvivl, om det var den rigtige uddannelse, hun havde sat som nummer et eller nummer to. Så det er en hel anden form for tvivl. Det er ikke fakta. Der er vi ude i, at hun skal definere, hvor hun vil hen med sit liv. Sådan er beslutningen for hende, fortæller Lena Jochumsen, Studievejleder hos Studievalg Midt- og Vestjylland.

Studievalg Midt- og Vestjylland dækker hele landsdelen pånær Mors og Thisted. De seneste 14 dage er 1040 unge blevet vejledt både personligt, på mail og på telefon.

Se reporter Marlene Eydes reportage om travlheden hos studievejlederne her:

 

2:06
I dag var sidste frist for at sende ansøgningsmateriale ind til en uddannelse på kvote 2 - studievejledere havde travlt: