SF-veteran smækker med døren

Ulla Blok Kristensen forlader partiet og skælder ud på de erfarne medlemmer, der støtter den nye formand.

161012_2Ulla_Blok_Kristensen.jpg

Formanden for SF i Vestjyllands Storkreds Ulla Blok Kristensen fra Sdr. Felding har meldt sig ud af partiet - og hun smækker gevaldigt med døren på vej ud.

Ulla Blok Kristensen, der har været medlem af SF siden midten af 1970erne, er stærkt utilfreds med, at flere af unge partimedlemmer som den nu fyrede skatteminister Thor Möger Pedersen har mistet indflydelse.

Og hun retter samtidig et angreb på flere af de erfarne medlemmer af partiet, der har støttet den nye formand Annette Wilhelmsen.

Sidste holdbarhedsdato

- Holger skal være skyggeformand og Anne Baastrup stå i spidsen for folketingsgruppen. Begge har efter min overbevisning for længst overskredet sidste holdbarhedsdato og kommer nu sammen med den nyligt opfunde formand til at sætte en stopper for det generationsskifte, der var begyndt, skriver Ulla Blok Kristensen i en orientering til partiet.

Den erfarne SFer, der også har været folketingskandidat i Herning Nord, virker heller ikke begejstret for den nye formand.

- Annette har ikke gjort sig bemærket med noget som helst udover at lade sig opstille til formandsposten af en kreds af ældre SF-medlemmer. De kunne efter min bedste overbevisning have tjent partiet ved at bakke op omkring Søvndal og regeringsdeltagelsen frem for at arbejde på de indre linjer for at destabilisere partiet.

Derfor forlader jeg SF - interview med Ulla Blok Kristensen:

 

 

1:46
Ulla Blok Kristensen forlader SF