Sexsag mod FCM-talenter droppet

Midt- og Vestjyllands Politi dropper sigtelsen mod seks unge fodboldspillere. De var sigtet for at have haft sex med en 14-årig pige fra Ikast.

FC Midtjylland-Logo-gulv.jpg

Anklagemyndigheden fra Midt- og Vestjyllands Politi har ikke kunnet bevise, at de sigtede drenge vidste, at pigen var under 15 år. Det fortæller advokaturchef, Peter Adamsen til aoib.dk.

- Vi er glade for, at der ikke er rejst tiltale. Men hele vejen igennem har vi troet på drengene, siger FCM's ordførende direktør, Claus Steinlein til TV/MIDT-VEST.

Var ældre på facebook

Hele sagen startede, da forældrene til den 14-årige pige politianmeldte spillerne fra FC Midtjylland. De unge afrikanske spillere blev efterfølgende sigtede for sex med en mindreårig.

Fem af de seks drenge erkendte, men forklarede at de troede, at pigen var 17 år. Ifølge aoib.dk har pigen forklaret, at hun oplyste drengene om sin rigtige alder. Men på facebook skriver hun, at hun er født i 1995.

Og drengene havde netop skrevet med pigen over facebook. Det har blandt andet gjort, at politiet ikke mener, at drengene vidste eller burde vide, at pigen var under 15 år.

Pigens familie kan sammen med familiens advokat klage over afgørelsen. Det kan gøres indenfor de næste fire uger.

Se her ordførende direktør i FC Midtjylland, Claus Steinleins reaktion på, at politiet har droppet sagen:

1:25
Claus Steinleins reaktion paa at politiet dropper sex-anklage