Serverede morfin-milkshakes

En kvinde i Hammerum serverede milkshakes med morfinpræparat for to naboer. Politiet sigtede hende for bevidst farlig vold, men dommeren har løsladt hende.

shakes151005.jpg

En 47-årig kvinde ville give to ældre mænd en anderledes oplevelse i weekenden. Hun bor i Hammerum i et lejlighedskompleks, hvor også de to mænd bor, som hun kender i forvejen.

Kvinden troppede op hos de to med to milkshakes, som den ene begyndte at drikke. Han kunne konstatere at den smagte lidt mærkeligt men drak dog ud. Da det var sket, fandt manden en delvist opløst morfinpille på bunden af glasset.

Den anden fik slet ikke drukket sin trylledrik og kunne konstatere, at der i bunden af hans glas også befandt sig en morfinpille.

- Kvinden har forklaret, at hun ville give de to mænd en sjov oplevelse, og hun havde ikke ventet, at det ville blive opdaget, eller at nogen ville komme til skade, fortæller politikommissær Henning Præstegaard fra Midt- og Vestjyllands Politi, Herning og fortsætter:

- Efter vores overbevisning må man ikke give andre sådan noget, derfor er hun blevet fremstillet i retten med krav om varetægtsfængsling sigtet for bevidst farlig vold.

Dommeren i Herning valgte dog at løslade kvinden, som risikerer at blive straffet på et senere tidspunkt. Anklagemyndigheden har kæret dommerens beslutning til Landsretten.

Modelfoto