Serena tabte i Herning

Serena Williams tabte til en velspillende Ana Ivanovic, da de to tennisstjerner onsdag aften tørnede sammen i Jyske Bank BOXEN i Herning.

serena.jpg

Serena Williams måtte se sig slået, da to af verdens største kvindelige tennisstjerne onsdag aften mødtes i BOXEN i Herning i forbindelse med Energi Danmark Champions Battle. Det skriver aoh.dk.

Jyske Bank BOXEN var til lejligheden omdannet til en kæmpe tennisarena med plads til 11.000 tilskuere. Godt halvdelen af pladserne var optagede, da Ana Ivanovic slog Serena Williams 6-4, 6-4.

Ifølge aoh.dk spillede verdensranglistens nummer et, Serena Williams, en dårlig kamp, mens nummer elleve på listen, serbiske Ana Ivanovic, til gengæld var skarp i sit spil.

Wimbeldon-revanche

I forbindelse med turneringen, som var den største tennisbegivenhed nogensinde på dansk grund, spillede Frederik Løchte Nielsen og Jonathan Marray også en doublekamp med Horia Tecau og Robert Lindstedt på den anden side af nettet.

Dermed var der lagt op til revanche fra doublefinalen under Wimbeldon i 2012, hvor det dansk/engelske par som bekendt løb med sejren.

Det gjorde de igen onsdag aften. Efter 4-6 og 6-4 i de første to sæt, blev kampen afgjort i en tiebreak, som Løchte og Marray vandt 12-10. Det skriver aoh.dk.