Serbisk stjerne stopper i TTH

Team Tvis Holstebro har valgt at bruge en option til at sige farvel til Petar Nenadic.

160312_Peter_Nenadic.jpg

Håndboldklubben Team Tvis Holstebro siger efter denne sæson farvel til den stærke venstre back Petar Nenadic.

Serberen havde egentlig kontakt med vestjyderne til 2013, men klubben har valgt at benytte sig af en option, der betyder, at kontrakten kan ophæves til sommer.

TTH-direktør Jacob Jørgensen understreger, at klubben på ingen måde har været utilfreds med Nenadic, der har "et topniveau på aller-øverste hylde". Når klubben alligevel vælger at lade serberen gå, hænger det sammen med, at han er meget dyr spiller.

- Vi vil være den klub i Danmark, der giver det bedst mulige sportslige afkast for de tilførte sponsorkroner. En tilført sponsorkrone i Team Tvis Holstebo skal give et større udbytte end alle andre steder. For at kunne leve op til målsætning, kigger vi konstant på, hvor vi får mest krone for krone, og når vi gør det regnestykke op, må vi erkende, at Petar ikke længere skal være en del af Team Tvis Holstebro, siger Jacob Jørgensen.

Jakob Thoustrup som afløser?

Peter Nenadic har spillet i Tvis Holstebro i to år og har tidligere optrådt for FC Barcelona.

Tvis Holstebro siger efter denne sæson også farvel til en anden venstre back, Heino Holm Knudsen, men Jacob Jørgensen siger, at afløserne snart er på plads. Den tidligere TTH-spiller Jakob Thoustrup, der spiller i Århus, har flere steder været nævnt som et bud, men det ønsker Jacob Jørgensen ikke at kommentere.