Sent mål sender Thisted ud af pokalturneringen

AC Horsens sænkede Thisted FC fra 2. division med en scoring i kampens sidste minutter.

Thisted FC tabte 2-1 til AC Horsens torsdag aften i pokalturneringen.

Superligaklubben AC Horsens er klar til ottendedelsfinalen i fodboldens pokalturnering, men østjyderne kom på hårdt arbejde på udebane mod Thisted FC fra 2. division.

Horsens vandt 2-1, men måtte vente på forløsningen indtil det 89. minut, hvor Louka Prip scorede gæsternes andet mål, som kom til at afgøre kampen. Dermed tog favoritterne sejren med hjem fra Thy og skal nu møde Fremad Amager fra den næstbedste række i næste runde.

Horsens kom flyvende fra start på Sparekassen Thy Arena, og allerede i kampens femte minut bragte Simon Okosun superligaholdet i spidsen. Men Thisted, der aktuelt er nummer fem i 2. division, rystede chokstarten af sig, og midt i anden halvleg fik holdet udlignet. Det var Laurits Bust Sørensen, der stod for 1-1-scoringen.

Det var helt lige frem til kampens sidste minutter, hvor gæsterne altså lavede sejrsmålet og aflyste pokaloverraskelsen.

Dermed er 15 hold klar til ottendedelsfinalerne. 9. oktober spiller Vendsyssel FF og FC Nordsjælland om den sidste plads i næste runde af turneringen, der officielt hedder Sydbank Pokalen.

2:11
TV MIDTVEST 19. MAJ 2019: Thisted FC måtte idag vinke farvel til første division, da de tabte 3-2 til HB Køge.