Sensationel sejr til Mors-Thy

Det var David der slog Goliath, da Mors-Thy lørdag vandt 22-21 over Aalborg Håndbold.

Det betaler sig at bevare troen og kæmpe i samtlige 60 minutter en håndboldkamp varer, det blev bevist lørdag eftermiddag i Thyhallen i Thisted, hvor Mors-Thy overraskende besejrede Aalborg Håndbold 22-21.

Målmand hos Mors-Thy, Søren Pedersen, fik en forrygende start på kampen og havde med 10 redninger alene i det første kvarter en stor del af æren for, at Mors-Thy kom foran 5-2. Senere i første halvleg tabte Mors-Thy-keeperen dog noget af pusten, og da hjemmeholdets skytter i den anden ende af banen havde svært ved at få scoret, så var det gæsterne, som var i front ved pausen, 12-10.

Morten Balling matchvinder

I anden halvleg førte Aalborg Håndbold længe opgøret med både to og tre mål, men Mors-Thy kæmpede bravt og i kampens sidste minut udgjorde Morten Balling den afgørende forskel. Fløjspilleren udlignede 40 sekunder før tid til 21-21, og efter et boldtab af Aalborg scorede Morten Balling også sejrsmålet på et kontraløb, og det endda i kampens allersidste sekund.

Sejren over Aalborg Håndbold øger Mors-Thys chancer for første gang at nå slutspillet. I de sidste to kampe i grundspillet møder Mors-Thy Skanderborg og TMS Ringsted.