Sendte tæskehold til overboen

En ung mand i Hem blev i weekenden vækket af et tæskehold, der stod klar med flere knytnæveslag. Politiet mener, det er underboen, der har bestilt tæskeholdet. (Arkivfoto)

Haanjern-Paa_0_0.jpg

En 31-årig mand blev mandag varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Viborg. Han er sigtet for medvirken til vold og trusler på livet.

Fredag aften truede den 31-årige mand sin overbo, der var ved at flytte fra etageejendommen i Hem ved Skive.

- Underboen bliver åbenbart generet af, at hans overbo er ved at flytte. Underboen har en kniv, som han truer den forurettede på livet med, siger Morten Bujakewitz, vicepolitiinspektør, Midt- og Vestjyllands Politi.

Åbnede døren til tæskehold

Den 23-årige mand, der er ved at flytte fra ejendommen, melder episoden til politiet. Men det er åbenbart ikke slut her. Klokken 2 om natten vågner den 23-årige, da det banker på døren. Uden for står fire mænd, som slår ham i hovedet flere gange. 

- Han er slået adskillige gange i hovedet. Han har formentlig brækket næsen, slået en flig af fortanden og fået en blodsamling i det ene øje, siger vicepolitiinspektøren.

Politiet mener, det er underboen, der har sendt de fire mænd ud på adressen. Tæskeholdet er stadig på fri fod. Underboen blev anholdt søndag aften.