Seks personer sigtet efter rambuktyveri

Et rambuktyveri hos Mr. i Nykøbing er blevet opklaret. I alt er seks personer blev sigtet i sagen.

Rambuk 17092015.jpg

Lokalpolitiet har sigtet to personer fra Nykøbing for et rambuktyveri i Nykøbing fra juli måned. Det er en mand og en kvinde på henholdsvis 26 og 23 år. De er begge fra Nykøbing.

- Jeg kan med stolthed sige, at vi har opklaret den her sag. Med de beviser og de forklaringer vi har fået, føler vi, at sagen er opklaret, siger Christian Toftemark, politikommissær fra Lokalpolitiet i Thisted.

Fire har købt tøjet

Ud over de to, anholdte politiet i går fire andre personer for hæleri, fordi de har været aftagere af det stjålne tøj. Politiet fandt enkelte genstande hos de fire som er med til at bevise, at de har fat i de rigtige folk. Rambuktyveriet skete den 29. juli.

- Vi er meget godt tilfredse med at få den her sag opklaret. Det har været en af vores større sager hen over sommeren, og det er en sag, vi har brugt en del ressourcer på, forklarer Christian Toftemark, der er politikommissær ved Thisted Lokalpoliti.

Mand og kvinden er også sigtet for at have stjålet en rød Toyota Carina, som de brugte til rambuktyveriet. Bilen blev efterfølgende fundet brændt i Flade på Nordmors.

Den 26-årige mand blev anholdt den 11. august, mens kvinden blev anholdt i tirsdags. De to slap afsted med tøj for 25.000 kr.