Seks-årig søster død efter ulykke

Den yngste af de tre søstre, der torsdag blev klemt i en ulykke med høballer, har også mistet livet.

blomster.jpg

Omkring klokken 14.00 lørdag middag stod det klart, at den yngste piges liv heller ikke stod til at redde. Hendes tilstand har været kritisk, siden hun torsdag blev indlagt på Aarhus Universitetshospital. Den seks-årige pige blev idag erklæret død.

"Klokken 14 blev vi ringet op af hospitalet i Århus med besked om, at hun var afgået ved døden," fortæller vagtleder Rene Pagh fra Midt- og Vesjyllands Politi.

Den yngste pige blev sammen med sine to søstre klemt under nogle høballer på familiens gård i Hee ved Ringkøbing torsdag. Af ukendte årsager faldt fire minibigballer ned over pigerne. De tre søstre på seks, ni og 13 år blev alle forsøgt genoplivet på gården. Den mellemste søster mistede livet torsdag ved ankomsten til sygehuset i Herning. De to andre søstre blev overført til sygehuset i Aarhus, hvor den ældste søster på 13 år igår morges blev erklæret død.

Årsag til ulykke undersøges

Politiet er fortsat ikke sikre på, hvordan ulykken helt præcist er sket. Igår blev der lavet undersøgelser på gården. De skal nu sammenholdes med forældrenes forklaringer, som politiet endnu ikke har fået

- Det haster ikke. De har andet at tænke på, siger Rene Pagh til TV/MIDT-VEST.

Blomster og kondolencer til familien

Både igår og idag er det strømmet ind med hilsner og kondolencer til familien på deres hjemmeside og på Facebook. Også ved gården har mange lagt blomster, hilsner og gaver til familien både igår og idag.

blomst_2_0.jpg