Sejren glippede i sidste sekund - kampen afgjort på frikast

En scoring på frikast fra Michael Riis sikrede TMS Ringsted 30-30 i bundbrag ude mod Lemvig-Thyborøn.

Der blev gået til den i lørdagens TV-kamp mellem Lemvig-Thyborøn og TMS Ringsted.

Tiden var udløbet, da håndboldherrerne fra TMS Ringsted kæmpede sig til det ene point ude mod Lemvig-Thyborøn i et bundbrag i landets bedste håndboldrække.

Bagud med et enkelt mål fik gæsterne tilkendt et frikast, som blev udnyttet af Michael Riis til at sikre Ringsted 30-30.

Gæsterne havde ført det meste af kampen, men var tæt på at rejse hjem fra det vestjyske med ingenting.

Efter en jævnbyrdig første halvleg trak Ringsted fra frem mod pausen, hvor sjællænderne førte 19-16. Umiddelbart efter pausen øgede træner Christian Dalmoses mandskab til 20-16.

Men hjemmeholdet fra Lemvig arbejdede sig tilbage, og 12 minutter senere kunne Rasmus Porup udligne til 22-22 for Lemvig.

Bundbraget begyndte så småt at tippe Lemvigs vej, da Jesper Kokholm med otte minutter tilbage udnyttede et straffekast og bragte værterne foran med 26-25.

I slutfasen kunne Lemvig-målmand Jesper Sørensen være endt som den store helt, da han først greb et forsøg fra gæsterne og bagefter sendte bolden ned i et tomt mål til 29-28 til hjemmeholdet.

Kort efter forsøgte keeperen at gentage sig selv, men i stedet sendte han bolden lige hen til en Ringsted-spiller, og så kunne gæsternes Anders Møller udligne til 29-29.

Jonas Gade bragte Lemvig på 30-29, og det var stillingen, da Ringsted-træner Christian Dalmose med godt 20 sekunder igen kaldte en timeout for sætte et sidste angreb op.

Umiddelbart lykkedes det ikke at score, og håbet klyngede sig i sidste ende til et frikast, som Michael Riis blev sat til at eksekvere. Playmakeren kastede sig til højre og fik skudt udenom Lemvig-muren og i mål til 30-30.

Før kampen lå de to hold side og side som nummer 13 og 14 i tabellen, og resultatet betyder, at Ringsted overhaler Nordsjælland Håndbold og overtager 12.-pladsen. Alle tre hold har seks point.