Sejr til Team Tvis Holstebro

Team Tvis Holstebro besejrede Skjern med otte mål, og rykker tættere på håndboldligaens bedste hold.

De mandlige håndboldspillere fra Team Tvis Holstebro fik søndag revanche for et stort nederlag til Skjern, da de to klubber mødtes tidligere på sæsonen.

Søndag vandt Team Tvis Holstebro med otte mål - 33-25 - efter en kamp, hvor de to hold ellers fulgtes ad langt hen ad vejen.

Stillingen var 13-13 ved pausen, men midt i anden halvleg havde hjemmeholdet i Gråkjær Arena skabt en føring på tre-fire mål, som ikke stod til at indhente for gæsterne.

Faktisk blev den kun større i kampens sidste 10 minutter.

Målmand Jonas Hansen fik nemlig efterhånden godt fat i Skjern-skytterne, og især fik han lavet nogle redninger, som med det samme fik afgørende betydning med scoring i den anden ende.

Først og fremmest var det dog en holdpræstation, hvor Tvis-spillerne arbejdede for hinanden i forsvaret og spillede relativt simpelt, men effektivt.

Med sejren på otte mål var der kun et måls forskel på den store sejr til Skjern tidligere på sæsonen. Da vandt Skjern Håndbold med ni mål.

Med sejren til Team Tvis Holstebro overtager holdet femtepladsen fra HC Midtjylland, og har med 20 point for 16 kampe, kun et point op til Skjern og Bjerringbro-Silkeborg, som er henholdsvis nummer tre og fire.