Seernes Billeder: Ole vinder ugens buket

Ole Sørensen fra Jebjerg har vundet denne uges buket i ”Seernes Billeder” for hans stemningsreportage ved lystbådehavnen på Nykøbing Mors.

00:38

Sol og musik spiller godt sammen på Lystbådehavnen i Nykøbing Mors denne sommer.

Ole Sørensen var torsdag aften på lystbådehavnen i Nykøbing Mors. Her er der tradition for at spille og synge solen ned i sommerperioden.

Læs også Løb og ginkage: Se ugens bedste seerbilleder

Og den oplevelse var så hyggelig, at Ole Sørensen fra Jebjerg optog det og indsendte til TV Midtvest. Derfor vinder han nu ugens buket for Seernes Billeder.

- Det er jeg glad for. Det er rigtig sjovt at være med til at filme. Det er det, der gør at vi kommer tættere på rundt omkring i landsdelen, siger Ole Sørensen.

- Vi går jo alle sammen rundt med et kamera i lommen nu om dage, og jeg har altid haft interessen for at filme og tage billeder. Jeg startede med at lave smalfilm helt tilbage i dagene, så jeg kan selvfølgelig godt mærke, hvordan mulighederne har ændret sig siden, lyder det.

- Dejligt at glæde andre

Hver aften fra 30. juni til 5. august samles både turister og lokale på lystbådehavnen i Nykøbing Mors for at synge solen ned. På de gode aftener kan kommer der mere end 150 gæster.

- Det trækker rigtig mange mennesker, og det er dejligt at være med til at glæde andre, forklarer Ole Sørensen.

Det er et samarbejde mellem sejlklubben, turistkontoret, flere sponsorere og fem lokale trompetister, der gør traditionen mulig.

Seernes billeder - sådan gør du

Du kan nemt sende dine videoer til ind TV MIDTVEST, hvor de ender på hjemmesidens forside og samtidigt også kan komme med i vores nyhedsudsendelser.

Læs hvordan du gør her:
  1. Gå ind på vores forside eller www.tvmidtvest.dk/seernesbilleder.
  2. Vælg upload video eller billeder.
  3. Vælg filen på din telefon, tablet eller computer og udfyld dine oplysninger.
  4. Husk at skrive en beskrivelse af, hvad vi ser i videoen.
  5. Vælg indsend og vent til, at en moderator godkender din video. Så kan den ses på forsiden.