Se midt- og vestjydernes fantastiske weekend

Vi har modtaget flere videoer fra en skøn solrig weekend.

5:33
Se Tim Kielstrup Madsens video fra dyrskuet i Rom her.

Mens solen bagede ned over Midt- og Vestjylland her i weekenden, så kunne midt- og vestjyderne på ingen måde holde sig indenfor.

Det har resulteret i en flot række videoer fra dyrskue, byfest, traktortræk og meget mere, som flere af vores seere har sendt til os.

2:25
Kom til traktortræk ved Vorgod-Barde her.
Foto: Sandie Madsen

For eksempel har Tim Kielstrup Madsen været til dyrskue på Rom Flyveplads ved Lemvig. Her har han lavet nogle flotte billeder af heste, dyr og børn, der hygger sig. Og sørme om der ikke også var folkedans.

- Traditionen tro er lørdag ”klovdag” og søndag ”hovdag”, og det smukke vejr havde lokket mange besøgende til, skriver han.

Du kan se videoen øverst i artiklen her.

1:37
Se den fine video fra skaldyrsfestival i Nykøbing her.
Foto: Paw Larsen

Sikke en sommer

Blandt videoerne fra den solbeskinnede weekend er der også videoer fra Open By Night i Skjern, Traktortræk ved Vorgod-Barde, Skaldyrsfestival i Nykøbing, og så har Bodil Skov lavet en video af det tørre sommerland.

- Alt er ved at blive tørt, vores græsplæne ligner hø. Træerne er ved at nødsmide bladene. Der hvor der er skygge er det stadig lidt liv. Dejligt er det. Som at være sydpå, skriver hun.

1:04
Se det tørre danske sommerland her.
Foto: Bodil Skov

Alle videoerne er sendt til TV MIDTVEST ved hjælp af Seernes billeder. Når man sender en video til os, så kommer den på forsiden af tvmidtvest.dk, og den kan samtidigt også ende i vores nyhedsudsendelser. Det er nemt og kræver ikke en bruger. Du kan lære meget mere her.  

3:28
Kom til Open By Night i Skjern her.
Foto: Inger Bech