Se den vilde jubel: Skjerns guldhelte modtaget med overvældende hyldest

Skjern-spillerne blev modtaget som ægte helte, da de kom hjem med DM-guldet tirsdag aften.

1:36
Her kan du se den overdådige guldmodtagelse af Skjern-spillerne.
Foto: Kasper Riis Kristensen, TV MIDTVEST

At det er 19 år siden, Skjern Håndbold senest vandt et dansk mesterskab, kunne ses ude foran Skjern Bank Arena sent tirsdag aften.

Her stod 1.000 Skjern-fans klar med romerlys og jubelbrøl, da spillerne kom hjem med trofæet.

Se guldjublen i videoen øverst i artiklen.

- Det er overvældende. Det er virkelig fedt. Det viser endnu engang, hvordan folk her i byen bare bakker op. Fantastisk stemning, siger Anders Eggert.

- Det var én af de bedre busture hjemad. Vi havde snakket lidt om på forhånd, at det var perfekt at slutte ude, så vi fik turen hjem i bussen. Det blev heldigvis sådan. Vi havde også gerne vundet på hjemmebane, men det var en god bustur, lyder det fra fløjspilleren.

1:10
Hør Anders Eggert sætte ord på guldmodtagelsen i Skjern.

Tibor: - Tager herfra med et fyldt hjerte

Efter uafgjort i den første DM-finale mod Bjerringbro-Silkeborg kunne Skjern tage mesterskabstitlen med en sejr på udebane.

Med mindst mulige margin – en sejr på et enkelt mål – blev triumfen en realitet. Blandt andet på grund af en velspillende Tibor Ivanisevic, der nu har stået sin sidste kamp for Skjern.

I næste sæson skifter han til HSG Wetzlar i den tyske Bundesliga. 

1:04
Skjern har fået en helt særlig plads i målvogter Tibor Ivanisevics hjerte, fortæller han.

- Vi har vundet, og det gør mig glad. Jeg tager herfra med et fyldt hjerte. Skjern vil altid have en helt særlig plads i mit hjerte. Jeg er glad for, at vi har opnået noget, som hele byen drømte om.

- Jeg håber ikke, det bliver farvel for altid. Måske kommer jeg tilbage en dag, siger Tibor Ivanisevic.

Guldfesten fortsætter i dag. Klokken 15.30 bliver Skjern-spillerne hyldet på rådhuset i Ringkøbing, og bagefter vil der være fælles fejring i Skjern Bank Arena.

I Skjern er håndbold meget mere end bare en sport. Hele byens identitet blev ændret, da det lokale håndboldhold i slutningen af 1990’erne kom i den bedste danske række. Vi fortæller historien om Skjern Håndbold gennem de seneste 25 år. Du kan se serien 'Skjern Håndbold - Hjerterum og Harpiks' her.