SE BILLEDER: Mand i bikini

Jens Hjortshøj er en smed på 107 kilo. Mandag smed han tøjet og trak i konens bikini for at hjælpe sin ven.

BIKINI3.jpg

Jens Hjortshøj fra Viborg har en god ven, Rene Roalf Jensen, der er fotograf. Og gode venner hjælper som bekendt hinanden, også selv om det kræver lidt mere end sædvanligt. Og da fotografen er ved at fotografere mænd i bikini og mangler modeller, så måtte smeden smide tøjet og trække i konens bikini.

- Det føles ikke helt naturligt. Jeg fylder den godt ud, siger den 107 kilo tunge smed, mens han griber hårdt i egen barm.

Konen ikke stolt

Jens Hjortshøj er gift med et nips af en italiener. Hun er 160 cm og vejer 58 kilo. Alligevel lykkedes det den lidt større smed at skrue sig ned i hendes bikini.

- Det sidder frygteligt stramt. Det gør det. Jeg er glad for, jeg ikke er kvinde og skal rende rundt i sådan noget hejs, men altså en kone på 160 cm og mig der er 186 cm, der er noget forskel, siger Jens Hjortshøj under fotograferingen.

SE BILLEDER LÆNGERE NEDE PÅ SIDEN

Fotograferingen er ikke bare grænseoverskridende for Jens, det er den også i høj grad for konen.

- Hun er ikke stolt af det. Det er hun ikke. Hun er nok en lidt en anderledes type en jeg er. Men hun har fortalt hele hendes familie det, så mere flov er hun heller ikke over det, fortæller Jens Hjortshøj i bikini.

Flere mænd i bikini

Skulle der være nogle kvinder, der drømmer om at se manden i deres bikini, så mangler René Roalf stadig modeller. Han kan kontaktes her.

Hele projektet ender formentlig med en kalender eller en særudstilling.

SE VIDEO: Her får smeden bikini på.

0:30

BIKINI6.jpg

BIKINI5.jpg

BIKINI4.jpg

BIKINI2.jpg

BIKINI1.jpg