Sanger fra Ikast vandt stor talentkonkurrence

Daniel Tobijanski fra Pårup ved Ikast fik titler som årets unge sangere indenfor klassisk sang i talentkonkurrencen ”Unge Sangere.”

Her ses Daniel Tobijanski med den anden vinder, Johanne Milland fra Fyn.
Her ses Daniel Tobijanski med den anden vinder, Johanne Milland fra Fyn.

Den 21. udgave af Talentkonkurrencen Unge Sangere er overstået.
Onsdag aften kårende dommerpanelet enstemmigt to unge talenter som årets unge sangere indenfor henholdsvis klassisk sang og musicalsang. 
Daniel Tobijanski fra Pårup ved Ikast fik årets vindertitel indenfor klassisk sang, mens Johanne Milland fra Fyn vandt prisen som bedste musicalsanger.

Finalen blev afviklet i Fonnesbæk Kirke, og Daniel Tobijanski fra Pårup, som er klassisk sanger, udtrykte stor glæde over den nye titel.

- Jeg er bare så glad, glad, glad. Det var her ved Unge Sangere, at det hele begyndte, hvor jeg var med første gang i 2012. Det gang gav mig inspiration til at forsætte og arbejde videre med min sang. Så at stå her viser mig, at det er lykkedes for mig at blive en af de bedste, siger Daniel Tobijanski til Aoh.dk.

Daniel Tobijanski modtog desuden Den Jyske Operas Pris for sin måde at turde udtrykke sig på i sin sang. Han har planer om at søge ind på Musikkonservatoriet og uddanne sig til klassisk sanger.